Stress-coaching

Stress - Coaching

Stress er noget mange taler om, men er det pludselig blevet en del af dit liv eller oplever du en frygt for at det rammer dig – så kan F.L. White hjælpe dig videre.

 

Er man først midt i en stressperiode kan det være svært at forestille sig, at man kan ”komme over på den anden side” igen og opleve ægte livskvalitet, men et effektivt stressforløb kan få dig tilbage på sporet igen.


Det er dig, der er i fokus. Din hverdag, dine mål og dine ønsker for fremtiden.

Du vil over tid få værktøjerne til at kunne vende tilbage til en hverdag, hvor du ud fra de erfaringer, du har gjort dig, vil opleve både at være blevet klogere på dig selv samt få en højere livskvalitet.

 

De typiske symptomer på stress kan være dårlig søvn, uro i kroppen, glemsomhed, "sommerfugle i maven", irritabillitet, lettere til tåre, manglende lyst til sex, hjertebanken, hovedpine, manglende overskud m.v.

Stress er i sig selv ikke nogen sygdom, men hvis ikke du tager hånd om symptomerne, kan det udvikle sig til et decideret sygdomsforløb, da dit immunsystem bliver svækket, hvilket kan få indvirkning på f.eks. dit hjerte/kar system.


Et stressforløb giver dig ny bevidsthed - og du får redskaberne til at handle, så du igen finder styrken i dig selv og opnår ro, glæde og balance i dit liv.


I et stressforløb vil du få hjælp til:

at forstå, hvad der stresser dig personligt og arbejdsmæssigt

at blive bevidst om dine stress symptomer

at styrke din evne til at sætte grænser og skabe rum i livet

at skabe større overblik

at skabe balance i dit liv

at håndtere fremtidig stress

at øge din livskvalitet

afklaring ift. evt. sygemelding

 

Et stresscoachingforløb adskiller sig fra traditionel coaching ved, at du får svarene og vejledningen, du skal ikke direkte finde svarene selv. Og da stress i høj grad også har noget med kroppen at gøre, har du mulighed for at vælge et forløb, hvor du kombinerer samtalerne med kropsterapi og massage i en form, der passer til, hvad vi i fællesskab vurderer, du har brug for.

Stresscoaching udformet som et fortroligt samtaleforløb vil typisk være på 8 sessioner, men er du i tvivl om, hvorvidt et forløb er relevant for dig, er det også muligt at booke 1-2 coachingsessioner for at blive yderligere afklaret.

 

For at booke en tid, eller for nærmere afklaring omkring ovenstående, kontakt mig på telefon 2666 1328 eller franck@flwhite.dk.

Stresscoaching tilbydes individuelt til private, for hele virksomheder eller enkelte medarbejdere.


Life - Coaching

Business - Coaching

Stress - Coaching