Coaching

COACHING

Hvad end dit udgangspunkt er - vil du få det bedreNordlys Coaching er en fremadrettet proces, der er løsningsorienteret. Målet er altid at skabe positive forandringer og sætte fokus på den enkeltes ressourcer.

Selve ordet coach betyder "en vogn" eller "et befordringsmiddel", hvilket er et meget rammende billede på, hvad coaching er: En metode til at støtte og befordre sig selv, en metode til at befordre andre mennesker og en metode til at få succes i professionelle relationer og organisationer.

En måde at få mere ud af livet.

Fundamentet for Nordlys Coaching er integration, bevidsthedsudvikling og kommunikation. Det handler om indsigt, tankemønstre og vaner. Det handler om ord og krop, følelser og tanker. Det handler om personlige værdier, frihed, valg og tro.

Coachens vigtigste redskab er at lytte, observere og stille gode spørgsmål, der matcher den coachedes virkelighed og gør det muligt at opdage egne ressourcer og se sig selv og sin opgave i mulighedernes perspektiv.

Coaching er en respektfuld, optimistisk, fremadrettet proces, der altid tager udgangspunkt i ønsket om at finde løsninger og skabe forbedring uanset omstændigheder, uanset hvem du er eller var og hvad du tidligere har været igennem.

Life - CoachingBuisness - CoachingStress - Coaching