Udtalelser

Udtalelser fra klienter - massage

Jeg kom til Franck med lændesmerter, jeg har haft i længere tid. Franck har udrettet mirakler for mig, med min krop som ingen anden har kunnet, heller ikke andre som er uddannet som ham, fx. kiropraktorer, fysioterapeuter og andre kropsbehandlere. Jeg vil til en hver tid være tryg og tilpas ved at ligge min følsomme krop på hans briks, jeg kan svært anbefale hans kyndige behandling.

Carina – pædagogJeg havde stærke smerter i højre hofte. Straks Franck så mig satte han sin finger på et punkt til venstre for rygsøjlen og sagde, at der sad en nerve i klemme. Han gav mig en behandling både ryg liggende og på siden, det var en stor lettelse straks efter og dette kombineret med nogle gode øvelser, kunne jeg 2-3 dage efter mærke yderligere store forbedringer. Jeg er nu smertefri, men laver stadig mine øvelser for at forebygge tilbagefald.

Alice - PensionistAt møde en massør som Franck er helt anderledes end hvad jeg ellers kender. Jeg kom til min første behandling med spændinger i skulder og nakke og ved hans holistiske måde at tænke på, har han hjulpet mig af med en nedsunket forfodsknogle som ekstra  gevinst.

Michel - HorsensJeg var blevet anbefalet, at tage ud til dig af en arbejdskollega og det fortryder jeg på ingen måde. Jeg havde smerter ud i armen og fingrene sov på højre hånd. Allerede efter første gang har det hjulpet, jeg er samtidigt blevet hovedpinen kvit. Tak for det!

Kirsten - souschef5 stjerner og de varmeste anbefalinger herfra.

Nu har jeg haft smerter og rygproblemer i mange år og for første gang har fået en behandling, der faktisk gør en forskel. Smerterne er væk, jeg kan rette mig op og er i stand til at stå og gå uden at skulle sætte mig eller støtte mig til noget.

Hans - pensioneret landmand


Udtalelser fra klienter - coaching

Franck har været en kanon coach for mig. Jeg kom til ham med en opgave, som jeg allerede ved første samtale finder en løsnings model til.

For mig har det medført, at jeg tør sige mere fra, er blevet mere glad og tør at tage mere ansvar på hjemmefronten og på arbejde.

Franck er utrolig behagelig og samtidig professionel at snakke med. Der bliver ikke altid lagt fingre imellem, han er god til at få lukket mig op, den måde han arbejder på gør, at man rykker sig meget hurtigt. Jeg vil helt sikkert bruge og anbefale ham fremover.

Berit - PædagogUnder min sygemelding med stress anbefalede en veninde mig, at opsøge Franck. Jeg kontaktede ham og allerede fra første gang, følte jeg mig mere end velkommen. Han er dygtig til at skabe et rum med tryghed, så jeg som klient føler mig på sikker grund og får lyst til at læsse alle de tunge sten af skuldrene. Samtidig er han knivskarp til at ”læse mellem linierne” og han er god til at klargøre, hvad der er vigtigt at arbejde med i forhold til stressen. Den ballast og de redskaber jeg har fået, har jeg ydet stor gavn af selv efter min raskmelding.

Sussanne -  SygeplejeskeJeg kom til Franck efter at have hørt om ham fra en tidligere kollega. Jeg har været igennem en længere varende stressperiode og for første gang blev jeg mødt, der hvor jeg var og fik følelsen af, at jeg er ok, som jeg er, selvom jeg er sygemeldt. Efter mine sessioner hos Franck, sammen med et par utroligt afslappende massager, har jeg nu igen troen på, at jeg kan komme tilbage på arbejdsmarkedet. 

Winnie - SalgschefSom musiker har jeg under samarbejde i band regi haft utroligt svært ved at udtrykke mine meninger og ideer, samt fremsætte mine krav på en god måde - i det hele taget få sagt, hvordan jeg gerne vil have det.

Gennem sessionerne hos Franck har jeg fundet redskaber til at kunne udtrykke mig klart og se hvad årsagen var til at jeg ikke blev hørt og forstået. Jeg har lært at tackle mine frustrationer, så de kommer ud på en hensigtsmæssig måde til gavn for alle jeg arbejder sammen med.

Sigurd - MusikerJeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg havde indset,  at jeg var nødt til at tænke mere på mig selv, hvis jeg skulle blive et gladere og mere positivt menneske. Har i årevis tænkt mere på alle andre end på mig selv – været optaget af hvad andre tænkte om mig. Det skulle være slut nu.

Jeg søgte hjælp hos Franck og jeg må sige, at han virkelig har formået at få mig til at hvile i mig selv og handle ud fra, hvad der gør mig glad. Han ved lige hvor han skal sætte ind når man fortæller hvad ”problemet” er. Han har givet mig de værktøjer jeg havde brug for til at tage styring i mit eget liv.

Bent - Butikschef